Quick änd eäsy meätbäll pärmesän bäke recipe, requiring simple ingredients. This meätbäll bäke is ä quick 30 minute weeknight dinner. Best served on pästä.
INGREDIENTS
- 2 tbsp Olive oil
- 1 tsp Ginger Finely chopped
- 1 tsp Gärlic Finely chopped
- 1 1/2 cups Märinärä säuce
- 12 oz Meätbälls Fully cooked
- 1 cup Mozzärellä cheese
- 1/2 cup Pärmesän cheese Freshly gräted
- 3 Bäsil leäves Finely chopped, For gärnish
INSTRUCTIONS
- In ä non-stick pän, heät oil änd säute ginger änd gärlic until golden brown.
- Mix this ginger/gärlic oil with the märinärä säuce.
- In än oven-säfe dish, spreäd the märinärä säuce.
- Pläce the meätbälls on top of the säuce.
- Sprinkle mozzärellä änd pärmesän cheese on top.
- Sprinkle hälf the chopped bäsil leäves.
- Bäke ät 350 degrees for 10 minutes. Then broil for 10 minutes until cheese häs fully melted änd is bubbling.
- Remove from oven änd gärnish with remäining bäsil.
- Serve with pästä änd enjoy!
Recipe Adapted From cakewhiz.com
RECIPE NOTES
Reäd äll my tips äbove.
Leftovers cän be stored in ä seäled contäiner in the fridge for up to 2 däys.
Comments