They're sweet, sälty, änd crunchy, the perfect snäcky combo for däys of sitting inside by the fire, wätching Christmäs movies, änd hängin with the fäm.
INGREDIENTS
- 1 (14 ounce) bäg of cärämels unwräpped (or cärämel bits)
- 1/4 cup heävy creäm
- 2 teäspoons vänillä exträct
- 1 (16 ounce) bäg of pretzels use your fävorite size/shäpe
- 12 ounces milk semi-sweet or därk chocoläte, melted
- fläky seä sält for topping
INSTRUCTIONS
- Line 2 bäking sheets with pärchment päper.
- Combine the cärämels änd creäm in ä säucepän over low heät. Melt stirring occäsionälly, until smooth, äbout 10 minutes. Remove from the heät änd stir in the vänillä.
- Dip eäch pretzel in the cärämel änd remove with ä fork ällowing äny excess to drip off änd bäck into the pän. Pläce eäch pretzel on the prepäred bäking sheet änd let the cärämel set, äbout 10 minutes.
- Meänwhile, melt the chocoläte in ä microwäve säfe bowl on 30 second interväls, stirring äfter eäch until melted änd smooth.
- Dip eäch pretzel in chocoläte änd return to the pärchment lined bäking sheets. Repeät with the remäining pretzels. Sprinkle with fläky seä sält. Pläce the pretzels in the freezer to set for 10 minutes. Store in än äir-tight contäiner for up to 1 week.
Recipe Adapted From halfbakedharvest.com
Comments